2011-12-31 ? 16:14:34

Nytt år!

Nytt år om ungefär 8 timmar! Var ute och red i skogen på Beckis för sista gången iår, hon var överlycklig och skitglad när hon fick syn på massvis med träd som hade trillat ner på backen villket hon tyckte var skitkul, jag själv tyckte för en gångs skull att hindren var rätt höga och funderade på om jag verkligen skulle hoppa eller inte, men med en super toppen ponny så hoppade vi tillslut alla stockar och träd, skulle tippa på att vissa låg på 120/130cm. Ikväll åker vi och gör grannarna simm sällskap äter lite tillsammans och så. Efter det bär det vidare tillsammans med fanny upp till sundborn och hälsar på Victor som faktiskt fyller år idag :-) Ska passa på och önska er alla där ute ett gott nytt år och hoppas att ni hittat något bra nyårslöfte tills nästa år ;-)
Bild i repris.. Träns är överskattat!
Hälsning från carro
2011-12-31 ? 15:26:08

Nyår !! Ett start på något nytt !

om några timmar är de 2012!!
Tror jag hittat på ett nyårslöfte men ska hitta på fler !
Just nu sitter jag hos pojkvännen som fyller år idag :)
Ikväll kommer Carro hit :D

Fick värdens känsla med Ogien i Torsdags på "träningsdagen" :D

Fan va snygg design Carro föresten !! :D




kramfanny

2011-12-30 ? 23:57:03

Något nytt!

Tjenare nu jag äntligen fixat till bloggdesignen efter en hel kväll sittandes vid datorn... Animerad blev den också, hoppas ni tyckte om den, idag kastade i alla fall Beckis av mig. Hon var helgalen.. Men jag tycker om henne lika mycket ändå, dock inte just för den stunden det hände menmen.. ;-)
Nu ska jag sova för jag ska upp och släppa ut hästarna imorgon, godnatt!


Bjuder på en bild på mig och min förra ponny Stella

Hälsning från carro
2011-12-29 ? 22:10:16

Rolig dag idag!

Ganska längesen jag uppdaterade, ska försöka uppdatera lite oftare. Iaf har jag haft en underbat rolig dag uppe i gagnef med några av alla ponnytjejer från Borlänge ryttarsällskap, en heldag med ridning, skratt och en hel del kul tillsammans med Teres uppe i bäckan! Tack för dagen alla <3
Nej nu ska jag sätta mig och beställa lite saker bla. från cheval och ridsportbutiken, alla nyfikna ungar får vänta tills jag fått mina grejer innan ni får veta vad det är jag ska beställa ;-)
Sötnötarna uppe i Bäckan, placerade i samma spolspilta innan träningen.

Tänkte även passa på och berätta vad jag fick i julklapp,
Pannband (Kusinerna)
Schabrak (Kusinerna)
6000kr (Mormor, morfar och farfar)
En väska (m och p)
En reseväska (m och p)
Snowboard och snowboard skor (m och p)
Mina hv-polo benskydd, bara att jag fick dom lite innan jul (m och p)
Choklad (mormor, morfar, farfar och ulla)
Trisslott (mormor och morfar)
Halsband (Pojkvännen)
Örhängen (Kompisar)
Kläder (Kompisar)
Parfym (Kompisar)
Tack för en superkul jul alla nära och kära!
Hälsning från carro
2011-12-25 ? 14:40:00

2 julafton ?

Nu snart ska jag hem till mamma och fira jul en gång till :) kom nyss från stallet. Tog en härlig tur på åkern <3
Igår fick jag massor med fina paket bl.a.Hv polo hjälm svart och John whitaker ridbyxor röda. :D
Nu ska jag göra mig i ordning
image description
2011-12-24 ? 14:56:17

TR.....

Jag har två regler ur TR jag inte riktigt förstår.. Tänkte att ni läsare skulle få hjälpa mig lite, om ni kan eller förstår dvs!

 
-Efter tre felfritt genomförda Grundhoppningar,
Hallå.. Förra året sa dom att man skulle ha både grundomgången OCH omhoppningen felfria, men nu står det grundhoppningen felfri.. Vadå vad menas med grundhoppning, är det grundomgången som ska vara felfri? Har dom ändrat igen?!


Här står det att man måste ha båda faserna felfria för att det ska gillas som en kvalande runda, men vad betyder grundhoppning ovanför då??




Blinkers HAHAHAHAHAH (ursäkta tyckte bara det var liiite roligt...)

-Huva är förjbuden, luva får användas
Vänta nu, vadå huva?? Vad är menas med huva? Får man inte använda huva över öronen, och vad menas med luva, vad är en luva då?



Nu har man även två år på sig att kvala, men börjar det nu eller har jag mina felfria kvar från förra året?

-Sen har det varit prat om att kvala och hur, och JA laghoppningen gills som individuellt. Går du 0:a i tex. L:A gills den som en kvalad runda osv.
-För att kvala MSV:B/MSV:B+5 (D ponny - 120/125m) ska man ha tre felfria L:A,
-För att kvala MSV:A (D ponny - 130m) ska man ha två felfria MSV:B och
-För att kvala svår klass (D ponny - 135m) ska man ha två felfria MSV:A
-L:A och L:A+5 får alla rida utan att kvala.

Hälsning från carro

2011-12-24 ? 00:30:36

Mycket inlägg från mig nu....

Nu är jag skit sur på Svenska ridsportsförbundet.
Vilken IDIOT är de som har kommit på logg saken?
Helt sjukt!
Ska varenda person byta HELA sin utrustning bara för att loggan bara får förekomma EN gång och att den får vara 3x1 cm !?
Jag måste byta hela min utrustning. Men de tänker jag fan inte göra och de kommer nog ingen göra.
http://www.tidningenridsport.se/Tavling/Tavling/2011/12/Ha-koll-pa-logotypen-20121/
Namn underskrift om man är emot de här:
http://www.namnlista.se/alla-vi-som-ar-emot-ridsportsforbundets-nya-regel-om-loggor-pa-utrustning/
Ha en God Jul nu!!
image description
2011-12-24 ? 00:15:45

Fanny Back och Ogien

Ska försöka göra en presentation så här på julaftons natten.
Vi köpte Ogien när han va 5år. Nu är han 8. Jag hade haft en ponny innan det ett litet russ som vi tyvärr fick lov att ta bort.
Det började verkligen inte bra. Jag va inte rutinerad för 5öre och jag hade bara ridit på snälla hästar, så att gå på en ungponny va väl lite att ta i. Men man lär sig av sina misstag. Ialla fall. Första året va jag ut och red LD och LC jag fick en 0a i LC om jag inte minns fel. Alla tyckte att jag gjort ett STORT misstag att köpa denna häst. Men när vintern kom tränade vi väldigt mycket och sen började jag gå 0a i klasserna och va överlycklig! Jag skulle starta min första LB och blev utesluten. Men de kändes som om jag hade vunnit ! Jag var så glad !
Vi började att få lite placeringar och jag tyckte de gick framåt.
Nu 2011 bytte jag till Borlänge ryttarsällskap och jag tränar för Terese. Under den vintern så gick de bara framåt och framåt. Jag hade mitt mål att starta en LA.
Första tävlingen i falun som jag gick in efteranmäld och startade först i klassen (LC). Jag gjorde den bästa rundan jag någonsin gjort!! Och de slutade på en tredje plats. Jag va överlycklig! 2 tävlingar efter så tog jag mitt mål för året ! jag startade min första LA med 1 pet !! Kändes som jag hade vunnit SM!
Jag va med i div.1 laget med BoRS och jag gjorde min andra LA i finalen och jag kom 0a ! Super lycklig! Laget stannade på en 2 plats i serien men de här året vinner vi !!
Ialla fall jag startade LA under sommaren och i slutet var jag kvalad till MVS B! startade min första med 9 fel. men de va en super runda enligt mig!
och sen har vi gjort några starter i MVS B. Vissa har jag varit super nöjda med! Andra inte. men man får tänka på de possitiva!
De här året ska jag ha som mål att ta placeringar i LA/MVS B. I sommar ska vi nog sälja Ogien :( Men de är ju ett tag dit !
BILDBOMB!!
Bild från min och Ogiens första lokala tävling :')
Bild från 2010
2a i DM 2011 :') ÖVERLYCKLIG TJEJ !!!!
Timrå 2011 LA
Första MVS B :D :')
Timrå 2011 LB
LA fagersta 2011
DM 2011 :D
FÖRSTA MVS B :')
MVS B gagnef 2011. SUPER NÖJD! Bara lite ryttarmissar :(
Haha , 2010 i gävle. Vet inte vad jag gör med händerna i omhoppningen bara....
image description
2011-12-23 ? 23:41:30

Anne

Ni kanske vill ha lite info om Anne. Hon är en B-ponny jag tog hem vintern 2011 och hade som sällskap till ogien och jag började rida henne. Hon va ett riktigt sto. Men hon är ju liten :)
Nu har jag tävlat henne till LC och hon har gått felfritt VARJE start ! Kapaitet för mycket mer !!
Hon är även till salu. Hon ägs av Terese Jons.
image descriptionimage descriptionimage description
image description
2011-12-23 ? 23:12:36

Dan före doppare dan !!!

Hejsan !
Nu är de dan före doppare dagen. Igår hämtade vi Ogien från Jelena och jag red för första gången efter operationen :') red Barbacka och jäklar vad jag va lycklig !!!!
Imorgon är de ju julafton och på morgonen ska vi i stallet rida runt Enviken :) får se om bror rider Ogien och jag våran låne / sällskaps ponny Anne :)
Fick även jätte fina julklappar av värdens underbaraste pojkvän idag :') <3
kramfanny
2011-12-23 ? 14:32:53

Julafton imon!

David åkte nyss hem jag fick en julklapp av honom, världens finaste kille!, sitter på rummet och bloggar på ipaden med fönstret öppet och andas frisk luft! Brrr, rätt kallt ute.. Ska strax ut till stallet och trimma hästen lite :) dissar att snön nästan försvunnit.. Skitväder
Julafton spenderar jag hos mormor med släkten, shit det är julafton IMON!!! Mellandagarna jobbar jag och Fanny på gorby's cup i Falun, nyår blir det att vara med Fanny och hennes kille eftersom han fyller, fy va roligt vi ska ha under jul fanny! Någon som vill träffas under lovet, säg bara till smsa isåfall 0762785355
Hälsning från carro
2011-12-22 ? 16:58:18

Presentation

 

Hade tänkt berätta lite min ponny, till en början kan jag berätta en hel historia om hur och varför det blev så att vi köpte henne, men jag tar det kortfattat. Vintern 08 började vi leta ny ponny, vi åkte runt och provade massor med olika ponnysar och mamma ville inte att den skulle kosta så himla mycket eftersom vi inte visste om jag ville fortsätta tävla och så. En kompis till oss skickade oss upp till Sundsvall för att provrida en ponny som dom visste att jag skulle tycka om. Ludde (Chuan Lad) och mycket riktigt, jag älskade den ponnyn! Det var en gul valack med mörka ben, mörk svans och man. Första gången jag red honom var det som att det klickade till, jag provred honom två gånger eftersom att han var rätt dyr men tyckte bara om honom mer och mer. Men tillslut bestämde vi oss för att köpa honom, vi tog hem honom sommaren 09 han var besiktad och klar utan anmärkningar. Dagen efter vi hämtat honom rasade allt.. Han var halt, vi åkte direkt till ATG kliniken och röntgade. Resultatet vi fick var att han hade spatt, jag vägrade släppa honom men var tvungen, det var tungt.. Han var ju min ponny lixom, jag tappade lusten att leta vidare så vi struntade i det, vintern 10 började vi leta och hittade Beckis. Jag red beckis två gånger sen bestämde vi oss för att köpa henne, hon hade inte gått så mycket till skillnad från den andra gula ponnyn. Han var lite mer erfaren, han hade trots allt gått MSV A.

När vi hade köpt beckis var hon totalt omöjlig, hon bråkade och var jätte tjaffsig i munnen. Hon gick typ inte att rida ut på.. Jag började ångra mer och mer att jag köpte henne och jag hatade allt, jag vägrade tycka om henne. Jag ville ju ha Ludde, ingen annan.. Jag kommer ihåg kvällarna, hur jag satt och grinade..

Jag insåg efter ett tag att det kanske var dags att byta stil och lite så, jag bytta klubb och tränare även kompisar. Jag bytte till Borlänge ryttarsällskap och jag kunde inte gjort ett bättre val, det var även här jag började lära känna Fanny! Jag började sakta men säkert glömma Ludde och inse att jag inte kunde jämföra honom med alla, det funkade inte. Jag började även tycka om Beckis mer och mer, men det har tagit tid att ens komma henne så nära att jag kan sätta på täcket utan att hon blir grinig, sparkas eller bits. Jag har snart haft henne i två år och det är först nu jag börjar inse att hon inte är så värdelös i alla fall, hon har lärt mig ungefär allt jag kan idag och jag är glad att jag har henne, för hon är speciell. Det har tagit mig två år för att hon ens skulle acceptera att satte på henne täcket. Men hon är underbar den lilla åsnan.. I början när jag fick henne kunde jag inte ta henne i munnen, för hon bara röck ner huvudet och vägrade lyssna. Hon sprang baklänges och hoppade åt alla håll, hon stegrade och bara sprang mot hinderna med huvudet uppe vid månen.

Idag rider jag henne på hacamore i hoppningen och vanligt tränsbett eller hissbett hemma och ute i skogen, hon har förändrats något enormt. Det är inte samma häst längre, vi hoppar banor till och med 130 och det har hon inga problem med. Vårat mål inför nästa års säsong är att starta MSV, året efter det siktar vi mot sm och svår klass. Men det tar vi som det kommer lite.

Här kommer lite bilder på henne!

Träns är överskattat, tyckte beckis iaf..

Så här ser det ut här beckis bestämt sig för att det är en lagom avsprångspunkt..

Fast hon kan vara duktig också, Leksands rk

Bollnäs, L:A

Stegra på komando uppsuttet

Hon har bestämt sig för att INTE lyssna..

Stegra på komando från marken


Det var allt jag hade att berätta om beckis är det något ni undrar så fråga bara! Tänkte att ni skulle få se några bilder på den gula valacken också.

 

Ludde hemma hos oss

Ludde hemma hos oss

Johanna rider honom

 

Hälsning från carro

2011-12-19 ? 20:49:34

Piss dag..

Mår piss.. Huvudvärk, ont i halsen och träningsvärk på det, usch inte kul alls.. Tänkte göra som fanny, skriva ett inlägg om mig och min söta åsna till häst snart. Men sitter på ipaden nu, ska strax gå ner och börja skriva på datorn om jag orkar ta mig dit! Tänkte bjuda på en bild på mig och Musse (river deep) i Rättvik :-)
Beckis
Hälsning från carro
2011-12-19 ? 12:25:44

Hemma

Hejsan !!
Idag är jag hemma för operatioen. Inte roligt vill ju träffa alla i skolan!
Sak nog in till mamma på eftermiddagen idag :)
Ska försöka slänga in en presentation om mig själv och Ogien idag :)
kramfanny
2011-12-18 ? 20:40:39

Hel helg !

Varit med Carro hela helgen !! :) Super roligt ! Igår kom victor och så kikade vi på Davids och Victors match idag.
Va nyss och hälsade på Ogien i Svärdsjö , usch saknar han! Har inte ridit på över en vecka :(
Vet inte om de blir skola imorgon heller , vi får se ska prata med pappa :)
Älskade div.1 lag !! Förresten va de så jag och Carro träffades :D
kramfanny
2011-12-18 ? 18:09:39

Jag har abstinens

Känner ett vist behov av att rida nu, jag får abstinens tror jag det stavas!
Nu har jag äntligen fått mina efterlängtade benskydd från HV-Polo. Varit med fanny hela helgen, victor var också med igår och träffade även min bästaste david en liten stund idag.
Lov på onsdag, weeeii :D Sen blir det stan med fanny på tisdag och onsdag eftermiddag, vi ska fixa lite hemligheter hihihi! Nej nu får ni alla ha en bra söndagskväll, här kommer lite bilder på skydden!
Hälsning från carro
2011-12-17 ? 23:54:04

Kväller

Nu sitter Jag , Caroline och Victor och kollar på någon film som går på tv.
Jag köpte en jätte söt tröja som jag ska ha på Julafton :)

Imorgon tror jag att de kommer bli lite flera inlägg iaf, även inlägg som vi berättar om oss själva och hästarna !!



kramfanny

2011-12-17 ? 20:13:20

Topp 5

Tänkte visa er min topp 5 lista på kavajer, kommer även fler listor på tex. Schabrak, hjälmar, träns osv :-)


På första plats kommer så klart den snygga spooks kavajen som jag och fanny har i våra garderober :)

På andra plats kommer JvanD kavajen älskar den med för dyr, den sitter skitbra på mig..

Tredje platsen får Animo kavajen också sjukt snygg, sitter bra på mig med är lite för dyr tycker jag..

Fjärde platsen kommer en kavaj som är från christina sports tror jag, har dock aldrig sett den på tävling.

femte platsen kommer millenium kavajen från John whitaker som dock inte sitter bra på mig..

Hälsning från carro
2011-12-17 ? 11:44:49

Godmorgon

Nu har vi vaknat och vi ska nog till kupolen bara jag får pengar haha , är helt pank just nu :)Hälsning från carrokramfanny
2011-12-16 ? 23:32:26

Klara !!

Nu är vi så gått som klara på bloggen bara de att jag kommer synd nog och kunna rida på en vecka. Jag opererade bort mina halsmandlar förra Fredagen så jag måste ta de lugnt med sportandet. Men så klart kommer de endå inlägg !!!

Bjuder på lite bilder !

Gagnef DM 2011 LA

 Gagnef 2011 MvsB

Folkärna/Åsebo 2011 LA

 Timrå 2011 LA

kramfanny
2011-12-16 ? 23:23:43

Hejsan!

Beckis har haft "vintervila" sen den 19 November och idag vaccinerades hon så det blir en vecka med vila till sen kör vi igång och börjar träningen inför nästa års säsong. Kommer försöka blogga ändå, även fast jag inte rider men bjuder på lite bilder från sommaren så länge!
BeckisJag och beckis i Bollnäs
BeckisJag och Musse i Rättvik
BeckisJag och Beckis i Storbyn
Hälsning från carro
2011-12-15 ? 21:03:01

Hej

Hejsan, nu tänkte jag visa er hur man lägger upp sin designe som header. Skriv gärna till mig om du inte förstår så kanske jag kan hjälpa dig på något annat sätt! För att göra detta måste du gjort en design med mått (exempel 650x450px)

Vi börjar med steg ett, ladda upp en bild som vanligt.
bild1
Steg två, gör som på bilden ovan. Klicka på bilden du laddat upp så det ser ut som på bilden ovan, högerklicka och klicka på *öppna länk i ny flik* (ev. nytt fönster)
bild2
Fortsätt med steg tre, markera hela koden i sökfältet, högerklicka och kopiera.
bild3
Steg fyra ska du gå tillbaka till *Design* sen vidare till *Redigera stilmall*
bild4
Steg fem, leta på koden, finns inte koden får du klistra in den i börja någon stans (det spelar ingen roll vart)
#header {
background: #fffff url(Din bildkod) no-repeat left top;
margin: 0px;
padding: 300px 0px 0px;
height: 100px;
text-align: left;
{
Klistra nu in den bildkod du kopierade för ett tag sen där det står *Din bildkod*. Låt parenteserna vara kvar och glöm inte att förhandsgranska innan du sparar din stilmall.
Ursäkta bilderna som kanske inte är bästa kvaliten men hoppas det är okej i alla fall :)
Hälsning från carro
background: #fdd2f0 url(https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3148380/images/2011/bloggdesign_177820729_179144471.jpg) no-repeat left top;
margin: 0px;
padding: 300px 0px 0px;
height: 100px;
text-align: left;
}
2011-12-14 ? 15:19:34

Fanny här !

Nu har jag försökt fixa designen så gått de går :)
Men vi fixar den mera sen!!
Pusss !
2011-12-06 ? 19:28:43

Heeeeeej

Ska kolla hur de blir när man gör inlägg ;)

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!